Go Ahead Eagles met 3-0 te sterk in oefenduel tegen Telstar in Zutphen

Go Ahead Eagles heeft vandaag in Zutphen de oefenwedstrijd tegen Telstar met winst afgesloten. Op het voetbalcomplex van AZC werd een 3-0 overwinning geboekt. Søren Tengstedt, Victor Edvardsen en Finn Stokkers waren trefzeker voor Go Ahead Eagles.

De oefenwedstrijd werd in Zutphen om 17:00 uur afgetrapt. Al binnen de eerste tien minuten viel het eerste goal: Søren Tengstedt liep de bal netjes binnen na een mooie assist van Dean James. Na dertien minuten viel het tweede doelpunt op naam van Victor Edvardsen. Voor rust kregen de bezoekers uit Velsen-Zuid echter ook de nodige kansen, alleen bleek keeper Luca Plogmann keer 0p keer een sta-in-de-weg.

In de tweede helft scoorde Finn Stokkers in de 57e minuut het derde Eagles-doelpunt. Telstar kreeg in de tweede helft enkele kansen, toch bleven deze mogelijkheden buiten het doel van Go Ahead Eagles. De eindstand bleef daarbij op 3-0.

In het liveblog zijn alle wedstrijdontwikkelingen van Go Ahead Eagles – Telstar terug te lezen.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN

Go Ahead Eagles – Telstar 3-0 (2-0)
7′ Søren Tengstedt 1-0
13′ Victor Edvardsen 2-0
57’ Finn Stokkers 3-0

Gele kaart: Bobby Adekanye, Jamal Amofa (beiden Go Ahead Eagles)

Opstelling Go Ahead Eagles 1e helft: Luca Plogmann; Mats Deijl, Julius Dirksen, Pim Saathof, Dean James; Evert Linthorst, Enric Llansana; Bobby Adekanye, Søren Tengstedt, Jakob Breum; Victor Edvardsen.

Opstelling Go Ahead Eagles 2e helft: Jeffrey de Lange; Donté Apinsa (79′ Robbin Weijenberg) , Jamal Amofa, Joris Kramer; Luca Everink, Xander Blomme (74′ Dielan Ghafour) , Philippe Rommens; Mathis Suray, Willum Willumsson; Finn Stokkers, Thibo Baeten.

Fotografie: Dennis Bresser / Rick Janssen / Carlo Bruil / Wout van Zoeren